Tratamente

Home Tratamente

Injectările cu acid hialuronic sunt o soluție pentru combaterea semnelor de îmbătrânire fără intervenții chirurgicale și fără durere.

Prin injectarea de acid Hialuronic țesuturile au un plus de volum, îmbunătățind aspectul tenului sau reducând prezența ridurilor până la nivelul de corecție dorit.

Acest procedeu implică injectarea a unei substanțe numite Sagoni Melt care va topi țesutul adipos din zona sub mandibulară.

Reprezinta cea mai avansată metodă de tratament împotriva cicatricilor de orice fel.

Peelingul chimic este o procedură estetică non-invazivă, ce constă în exfolierea celulelor moarte de la suprafata pielii și stimularea producerii de celule noi.

Mezoterapia revitalizează pielea prin injectarea unor substanțe cu multivitamine sau cu extracte naturale, pentru a hidrata și ameliora aspectul îmbătrânit al pielii.

Tratamentul OxyGeneo combinat cu exfolierea și infuzia de ingrediente active, optimizează efectul tratamentului, îmbunătățind aspectul cutanat imediat.

Tratamentul Platelet Rich Plasmă – PRP, cunoscută și ca Terapia Vampir este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii.

Acidul hialuronic este utilizat, în special, pentru umplerea ridurilor, redobândirea volumului și conturului facial, estomparea cearcănelor și a aspectului de „ochi obosit“, volumizarea și hidratarea buzelor.

Biopsie, Chiuretare leziuni, Incizie și drenaj, excizie chist dermic, etc…

Tratamentul este sigur și fără risc, iar vindecarea completă a zonei tratate e aproximativ o saptamână.

Este o tehnică pentru îndepartarea leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase.

Cuperoza este o afecțiune cronică constând în eritem difuz și permanent la nivelul feței și este stadiul inițial al  afecțiunii pielii numită rozacee.

Tratament ideal pentru persoanele care au imperfecțiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbătrânirea prematura si pentru îmbunătățirea texturii pielii si a cicatricilor după acnee severă.

Tratamentul sigur și rapid al vergeturilor sau al petelor de hiperpigmentare.